• Home
  • /
  • Novinky
  • /
  • Praguestream – nejluxusnější hausbot v Praze

Praguestream – nejluxusnější hausbot v Praze

Ahoy, všichni hledači dobrodružství! Jste připraveni na jedinečný únik od reality a maximální chill? Objevte svůj soukromý plovoucí ráj PragueStream a zažijte jedinečný únik na vlnách Vltavy!

Nech se unášet stylově na nejluxusnějším hausbotu v Praze, do ruky si vem skleničku a nic neřeš. Kompletní servis na míru pro tebe a tvou posádku totiž zajistíme od A až po Z my. Je libo kaviár a šampaňské nebo grilovačka a čepované pivko? Nic není problém.
S PragueStream můžeš zažít kouzlo české metropole z nové perspektivy i za doprovodu dalších doplňkových služeb jako je například DJ či jiný hudební doprovod, zajistíme ti originální tematickou výzdobu nebo třeba soukromého osobního kuchaře, či ohňostroj.

Ať už hledáš unikátní soukromé místo na firemní akci či důležitý meeting, kde potřebuješ zapůsobit nebo plánuješ výlet plný zábavy s přáteli či rodinou, na který nikdo nezapomene, jsme to my, kdo ti s tím vším pomůže a vše za tebe vyřeší. Umíme ti také pomoc sbalit tu největší kočku v okolí. Stačí u nás přenocovat na soukromém místě a probudit se spolu na hladině při východu slunce.

Jsme flexibilní, proto u nás můžeš strávit pár hodin přes den/večer, celý víkend nebo třeba i týdenní dovolenou.
Jsi ready na nezapomenutelný zážitek na pražských vlnách? Nech všechny starosti na břehu a rezervuj si svůj plovoucí útěk ještě dnes na www.praguestream.com! A sleduj nás i nejvíc luxusní párty na IG @prague_stream