• Home
  • /
  • Novinky
  • /
  • Skoč si pro svůj ManaDrink na Highjump

Skoč si pro svůj ManaDrink na Highjump

Při příležitosti dvacátého pátého výročí Highjumpu nesmí chybět nutričně kompletní Mana! Opět budeme rozdávat návštěvníkům i skokanům stovky ManaDrinků v osvěžujících příchutích – ideální pro aktivní léto. Tento revoluční drink přináší nejen osvěžení, ale i potřebnou energii a výživu pro všechny letní aktivity.

Co je ManaDrink?

ManaDrink je kompletní, vyvážené a lahodné jídlo v tekuté podobě, které poskytuje všechny esenciální živiny v optimálním poměru. Tyto živiny ze 100% rostlinných zdrojů zlepšují a revitalizují trávení, přispívají k hormonální stabilitě, správné mozkové činnosti, posilují imunitu i srdeční činnost a pomáhají při regeneraci svalů.

ManaDrink je navržen tak, aby podporoval tělesnou i mentální výkonnost, což je ideální pro aktivní dny u vody, prolenošená odpoledne s přáteli nebo protančené noci. Mana poskytuje rychlý přísun energie, který udrží skokany i diváky v pohybu, aniž by museli přemýšlet o jídle. Zároveň nezatíží.

Jak podpoří ManaDrink tvoje tělo v létě?

  • Energie pro aktivní i relaxační chvíle: ManaDrink je bohatý na komplexní sacharidy a kvalitní bílkoviny, a tak poskytuje dlouhodobou energii, ideální pro sportovce i pro ty, kteří si chtějí jen užívat atmosféru kolem sebe.
  • Hydratace a osvěžení: Vysoký obsah elektrolytů v ManaDrinku o objemu 400 ml pomáhá udržovat optimální hydrataci, což je klíčové při pohybu a vysokých teplotách.
  • Snadná konzumace: Stačí otevřít a vypít. Každý nápoj dodá tělu 400 kcal. Díky lehké a snadno stravitelné receptuře je ManaDrink ideálním řešením pro osvěžení kdykoli během dne, aniž by zatížil či zpomalil zažívání. Navíc skvěle zasytí.
  • Podpora imunity: ManaDrink obsahuje 16 esenciálních vitamínů, které podporují tvůj imunitní systém. Budeš tak fit po celé trvání akce i poté!

Tvůj ultimátní zdroj energie a pohody pro letní akce

ManaDrink je nejen praktický a účinný, ale je také vyráběn s ohledem na životní prostředí s minimálním dopadem na přírodu. Mana se snaží podpořit tvoji lásku k planetě stejně jako k sportu. Více info k Maně najdeš na www.mojemana.cz. Připoj se k nám na Highjump a nech ManaDrink, aby byl tvým společníkem pro každou chvíli a každý skok pod letním nebem.