Wolfie picks

Výběr značek a produktů od Wolfie pro adrenalinové disciplíny MX, FMX, Enduro, Quad, Bicross, Downhill, Trail. Prodáváme zejména produkty od americké, kalifornské značky Fasthouse. Ať už se jedná o dresy, kalhoty i rukavice, vše máme.

Na našem stánku však naleznete i volnočasové oblečení (kšiltovky, trička, tílka, mikiny, šortky, ponožky), ve kterém se budete cítit skvěle a stylově. Fasthouse mota „Speed. Style. Good Times.“, „We Race. Sometimes.“, „Victory or Death“, „Gas and Beer“ naznačují, že jde o partu svérázných adrenalinem prodchnutých bláznů ze slunné Kalifornie.

Navíc spolupracují se známými značkami Hot Wheels, PSD, VonZipper, 805. Pokud si také rád užíváš život plnými doušky, je to značka pro tebe. Výbavu a lifestyle produkty u nás pořídíš i pro své děti a partnera/partnerku.
Pokud nejen ty, ale i tvé dítě vyhledává adrenalin, pronajímáme i dětské motocykly, určené pro děti ve věku 3-11 let, včetně výbavy. Tým Wolfie picks tvoří Wolfie, která jezdí MX a najdete ji prodávat ve stánku, Petr, který motokros úspěšně závodil a nyní ho učí ostatní a Lesana, dítko, které testuje ty nejmenší motocykly. Asistovaný moto pronájem vám na této akci High Jump bohužel nesplníme, ale lze se tu zeptat se na podrobnosti a případně si domluvit termín pronájmu. Asistovaný znamená, že se dostavíte na trať (obvykle v oblasti Milovic, Slaného nebo Třebíze) a my dovezeme moto, výbavu i trenéra. Více info na:
wolfiepicks.cz